titlu
psihologie dot ro Articole psihologie Carti Studii de caz Cursuri psihoterapie Contact cabinet  
  Ce este psihoterapia ? Intrebari frecvente Tipuri de tulburari Aspecte etice in consilierea psihologica
 
        [arhiva] Sep.2007 - grupuri de dezvoltare personala
Februarie 2013 - Noi grupuri de dezvoltare personala in cadrul AHPCC
  
     
Organizarea unor noi grupuri de dezvoltare personala sustinute in cadrul Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala din Bucuresti (AHPCC)
presedinte - prof.univ.dr. Irina Holdevici
vicepresedinte - conf.univ.dr. Odette Dimitriu

DEZVOLTARE PERSONALA GRUPURI NOI

Modulele de dezvoltare personala sunt acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania (conform avizului profesional de functionare nr. RF-II-B-10 din 23.11.2006) si se desfasoara pe parcursul a 8 module (20 ore/ modul, 1 modul/ luna), totalizand un numar de 160 de ore de dezvoltare personala.

Pe 27 si 28 septembrie 2007 demareaza doua noi grupuri de dezvoltare personala. Asteptam inscrierile dvs., in limita locurilor disponibile, pana pe data de 25 septembrie 2007.
Cei care sunt interesati, dar care nu pot participa incepand din luna septembrie 2007, ne pot solicita inscrierea pe o lista de asteptare, urmand a fi contactati pentru urmatoarele grupe de dezvoltare personala.
Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) organizeaza incepand cu zilele de joi, 27 septembrie si vineri, 28 septembrie 2007, la ora 16, doua noi grupuri de dezvoltare personala in orientarea cognitiv-comportamentala, care vor continua saptamanal, dupa acelasi program (joi, orele 16-20 si vineri, orele 16-20).

Formator - supervizor in psihologie clinica si psihoterapie cognitiv -comportamentala : Dimitriu Iulia-Odette, conf.univ.dr. in cadrul Universitatii Hyperion , Facultatea de Psihologie.

La terminarea celor 160 de ore de dezvoltare personala se va oferi o diploma recunoscuta de COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA .

Cursul se poate desfasura si modular, la cerere, acordandu-se o diploma eliberata de ASOCIATIA DE HIPNOTERAPIE SI PSIHOTERAPIE COGNITIV-COMPORTAMENTALA (AHPCC) pentru parcurgerea unui numar de 50h sau 100h de dezvoltare personala.

Inscrierile se fac la telefon 0748/ 222202 sau prin mail, la adresa : odimitriu@yahoo.co.uk

Acte necesare pentru inscriere:
- un CV detaliat ;
- diploma de licenta in psihologie si foaia matricola/ adeverinta (dupa caz) copii ;
- copie dupa buletin/ carte de identitate ;
- copie dupa certificatul de nastere ;
- copie dupa certificatul de casatorie (dupa caz).

Copiile nu trebuie legalizate, dar se vor aduce documentele originale, pentru autentificare.Copyright Nov - 2014 Odette Dimitriu   adresa alternativa: www.psihologie-psihoterapie.ro   |   cautare >>